Frigiderul Portabil Pentru Cosmetice: Noul Tău Cel Mai Bun Prieten Pentru Răcirea Machiajului

Machiajul este o parte necesară a arsenalului de frumusețe al fiecărei femei, dar se poate încălzi rapid vara. De aceea ne place frigiderul portabil pentru cosmetice! În loc să vă verificați în mod constant machiajul pentru a vă asigura că nu se topește de pe față, pur și simplu introduceți machiajul în frigider înainte de a ieși. Nu numai că machiajul tău va rămâne intact, dar va fi și mai rece și mai confortabil de purtat. Deci, dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă menține machiajul rece și proaspăt toată vara, luați în considerare să luați un frigider portabil pentru produse cosmetice! Beauty curler Meloni

 

Ce Este Un Frigider Portabil Pentru Cosmetice?

 

Un frigider portabil pentru cosmetice poate fi un instrument neprețuit pentru răcirea machiajului care a fost aplicat din mers. Nu numai că este o modalitate excelentă de a păstra machiajul proaspăt, dar poate ajuta și la prevenirea depunerii acestuia în riduri și Cute. În plus, dacă călătoriți des, a avea propriul frigider portabil poate fi un salvator! Iată câteva dintre cele mai bune frigidere cosmetice portabile de pe piață: Curler Meloni

 

 1. Frigiderul cosmetic portabil Makeup Revolution este perfect pentru iubitorii de machiaj din mers! Are o capacitate de până la 16 căni și vine cu propria husă de transport, astfel încât să o puteți lua oriunde mergeți. Roller facial duo

 

 1. Coolerul de machiaj profesional NYX este o altă opțiune excelentă pentru cei care au nevoie să-și păstreze produsele cosmetice reci și proaspete. Are o capacitate de 10 căni și vine cu un ventilator atașat, care ajută la circulația aerului rece în jurul recipientelor de machiaj. Lama trimmer pentru sprancene

 

 1. Frigiderul cosmetic portabil La Roche-Posay Terrible Towel este perfect pentru călătorii care doresc să-și păstreze machiajul în siguranță și sănătos în timp ce sunt departe de casă. Are o capacitate de 4 căni și vine cu un senzor de umiditate încorporat, astfel încât să puteți regla temperatura după cum este necesar. Frigider de cosmetice portabil

 

Cum Funcționează?

 

Căutați să vă păstrați machiajul proaspăt și frumos din mers? Nu căutați mai departe decât un frigider portabil pentru produse cosmetice! Aceste răcitoare pot conține mult machiaj, astfel încât să puteți avea suficient spațiu pentru a ascunde totul, de la bronzer la rimel. În plus, vă pot ajuta să vă împiedicați machiajul să se topească sau să se coacă în timp ce sunteți în mișcare. Iată patru dintre cele mai bune frigidere cosmetice portabile de pe piață: Trimmer facial femei

 

 1. Frigiderul portabil pentru cosmetice din industria artistului de machiaj American (269 USD): acest frigider este perfect pentru artiștii profesioniști de machiaj sau pentru oricine are nevoie de mult spațiu pentru a-și păstra machiajul. Are o capacitate de până la 24 de lire sterline și vine cu un control reglabil al temperaturii.

 

 1. Annette Nicole Cosmetic Cooler ($129): acest cooler este minunat pentru persoanele care doresc o opțiune mică și compactă. Are o capacitate de doar 6 uncii, dar se poate potrivi în continuare o mulțime de produse (până la 18 lire sterline). În plus, vine cu o racletă de gheață și un ventilator încorporat, care vă ajută să vă mențineți machiajul rece și proaspăt.

 

 1. Maybeline Makeup Cooler & Travel Case ($27): acest mic cooler este perfect pentru femeile care iubesc călătoriile. Are o capacitate de 8 uncii și vine cu o carcasă și o oglindă atașate, astfel încât să vă puteți aplica cu ușurință machiajul din mers. În plus, are un ventilator încorporat care vă va menține machiajul rece și proaspăt toată ziua.

 

 1. Elful

 

La Ce Să Ne Așteptăm Din Punct De Vedere Al Costurilor

 

Un lucru minunat despre a avea un frigider portabil de machiaj este că vă poate ajuta să vă păstrați machiajul rece și proaspăt. Acest lucru este util mai ales dacă călătoriți sau dacă lucrați într-un mediu în care temperaturile sunt ridicate. În ceea ce privește costul, frigiderele portabile de machiaj variază în preț de la aproximativ 60 USD la 200 USD.

 

Ce Mărci Le Au?

 

Cu vara chiar după colț, este timpul să vă aprovizionați cu frigiderul portabil pentru produse cosmetice! Indiferent dacă sunteți un artist de machiaj din mers sau trebuie doar să vă păstrați machiajul într-un mediu răcoros, aceste mărci v-au acoperit.

 

 1. Sephora: dacă ești un iubitor de frumusețe hardcore și Sephora frecventă, atunci știi că au unele dintre cele mai bune produse de machiaj și îngrijire a pielii din lume. Frigiderul lor portabil pentru cosmetice nu face excepție! Acest frigider vine cu patru compartimente, fiecare conținând până la 12 recipiente mai mici. Deci, indiferent dacă trebuie să vă păstrați fondul de ten, fardul de obraz sau bronzerul, Sephora are recipientul perfect pentru dvs. În plus, frigiderul lor este suficient de mic pentru a-l lua cu tine oriunde te duci.

 

 1. Ulta: o altă opțiune populară atât pentru artiștii de machiaj, cât și pentru consumatorii de zi cu zi este frigiderul portabil pentru cosmetice Ulta. Acest frigider vine cu patru compartimente care conțin fiecare până la 12 recipiente mai mici. La fel ca frigiderul Sephora, acesta este, de asemenea, suficient de mic pentru a-l lua cu tine oriunde te duci. În plus, Ulta oferă transport gratuit la toate comenzile de peste 50 USD, ceea ce îl face și mai convenabil pentru oamenii ocupați ca noi!

 

 1. Beneficiu: beneficiul este cunoscut pentru produsele lor de machiaj de înaltă calitate, iar frigiderul portabil pentru cosmetice reflectă această calitate. Acest frigider vine cu patru compartimente care conțin fiecare până la 24 de recipiente mai mici (perfecte pentru mărci mai mari, cum ar fi Urban Decay sau MAC

 

Ce Trebuie Să Faceți Dacă Frigiderul Dvs. Cosmetic Portabil Se Defectează

 

Dacă sunteți ca multe femei, metoda dvs. de a păstra machiajul rece și proaspăt este să îl puneți la frigider. Dar dacă frigiderul dvs. cosmetic portabil se defectează, machiajul dvs. poate deveni în curând ruinat. Iată trei pași de urmat dacă frigiderul dvs. cosmetic portabil se defectează:

 

 1. Scoateți toate produsele scurse sau topite din frigider și ștergeți ușa și interiorul cu o cârpă umedă sau un burete.

 

 1. Înlocuiți compresorul dacă este posibil, urmând instrucțiunile producătorului. Dacă înlocuirea nu este posibilă, așezați două cutii pline de gheață pe partea inferioară a unității și porniți-o la viteză maximă pentru a genera aer rece.

 

 1. Așezați recipientele de machiaj într-o pungă de plastic sigilabilă și așezați-le într-o cană sau castron cu apă rece. Acest lucru va ajuta la menținerea machiajului moale și fără creșterea bacteriilor.

 

Concluzie

 

În lumea de astăzi, a rămâne răcoros și hidratat este esențial pentru a vă păstra pielea. Cu toate acestea, mulți dintre noi suntem limitați de timp și spațiu atunci când vine vorba de menținerea machiajului în stare bună. Aici intră un frigider portabil pentru produse cosmetice-vă poate menține machiajul la temperatura perfectă, astfel încât să îl puteți purta toată ziua, fără a fi nevoie să vă faceți griji cu privire la modificările plictisitoare ale texturii sau la Fondul de ten care se topește de pe față. Dacă sunteți în căutarea unei modalități de a vă îngriji machiajul fără a rupe banca, un frigider portabil pentru produse cosmetice ar putea fi soluția pentru dvs.

Related Posts

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *